In Veritate Vinum

Historie
In Veritate Vinum er en lille vinforening, som blev grundlagt i 1997 i Vejle. Grundlaget var en fælles begejstring for vinen og dens forskelligartede slutresultater. Foreningen består for øjeblikket af fire medlemmer, som utrætteligt jagter de gode vine.

Møderne
Foreningen har faste vedtægter og mødes en gang i kvartalet. Der udsendes i god tid en dagsorden, så medlemmerne kan forberede sig før mødet.
Forud for hvert møde er medlemmerne pålagt diverse opgaver, som, hvis disse ikke er udført, medfører bøde eller anden straf.
Bøder udgør dog kun en sekundær indtægtskilde, idet medlemmerne hvert kvartal betaler kontingent.
For ikke at akkumulere kapital arrangeres der løbende ekstra events (udflugter, specialsmagninger og lignende) samt investeres i eget vinlager.

Smagninger
Hvert møde er selvfølgelig bygget op omkring en smagning med forskelligt tema fra gang til gang. Temaerne kan være lande, områder, druer o.s.v. Fælles er, at der smages på 4 rød – hvid –eller rosé vine og 1 flaske hedvin. Hvert medlem medbringer 1 flaske vin til hver smagning. Vinen bedømmes udfra fastsatte kriterier og pointskalaer, og smagningen afsluttes med en konklusion.

Billeder

1 års jubilæum
3 års jubilæum

3-4 års jubilæum
Jubilæum 2003

IVV i Spanien
Billede #1
Billede #2
Billede #3
Billede #4
Billede #5
Billede #6
Billede #7
Billede #8
Billede #9
Billede #10
Billede #11